I höst släpps ett av de största LEGO-spelen någonsin. Batman och Robin slås ihop med mer än 150 karaktärer från DC-universumet i en kamp mot the Brainiac som tänker förstöra jorden. Det blir ett mäktigt multiplatform-spel för alla åldrar där du kan spela med dina favoritkaraktärer och besöka välkända platser som Batman-grottan och the Hall of Justice. För dig som gillar bärbart släpps LEGO Batman 3: Beyond Gotham även på PS Vita och 3DS.

Building on the incredibly successful LEGO Batman franchise, we are working to make LEGO Batman 3: Beyond Gotham the ultimate super hero videogame this year for all ages. The TT Games team is bringing LEGO Batman and an astounding amount of characters from the DC Comics universe to the next frontier with a new epic story, more gadgets and unexpected challenges. – Tom Stone, Managing Director, TT Games