Svenska Machinegames debuterar idag med sin tolkning av det klassiska Wolfenstein. Storyn och presentationen har slipats rejält och tar denna gång ett mer teknologiskt perspektiv på Nazisternas framfart. Du slåss mot robotar, bepansrade soldater och commanders med allt från en lasersvetsande Railgun till dubbla hagelgevär. Spelet har inget multiplayerläge, utan fokuserar på en återspelbar kampanj på ca 20 timmar med en hel del gömda vapen och samlarföremål som exempelvis innehåller bitar av enigmakoden.

En unik egenskap är spelets färdighetsträd där du låser upp perks genom utmaningar. Vissa av dessa måste dessutom låsas upp i en viss ordning, så om du vill få snabb tillgång till en speciell uppgradering kan du behöva planera dina attacker. Spelets livmätare kan dessutom överladdas temporärt med health packs, men laddas sällan upp till mer än 20 procent automatiskt. Det blir därför viktigt att hushålla med ammunitionen och hälsan beroende på situationen. Wolfenstein: The New Order ser ut att bli riktigt spännande!

Hemsida för Wolfenstein: The New Order