Så sent som i förra veckan bestämdes det att Unreal Tournament gör en återkomst. Men redan ikväll får vi veta mer om vad man tänkt hur spelet ska vara.

Klockan 20.00 kommer Epic ha en livesändning via streamingtjänsten Twitch där de kommer berätta mer och förhoppningsvis besvara frågor som cirkulerar just nu i allas våra huvuden.  Blir det ett fullskaligt spel, blir det ett free-to-play? Eller blir det något helt annorlunda? Det var ändå sju år sedan som det senaste spelet kom…

Förutom själva Unreal Tournament-nyheten så kommer det bli diskussioner kring Unreal Engine 4 samt Virtual Reality – mer info kring stöd för Oculus Rift och Sonys motsvarighet tro? Man kommer också få tillfälle att ställa frågor till utvecklarna i slutet av sändningen.

Vi hoppas att alla som spelade datorspel på sent 90-tal studsar av glädje i sina stolar, för Unreal Tournament var det fetaste i FPS-väg spelades då. I alla fall jag är pepp!

Streamen börjar som sagt kl 20.00 i UnrealEngine-kanalen.