Valve fortsätter att uppdatera Dota 2 med jämna mellanrum men till nästa vecka är det dags för nästa stora uppdatering och den bär med sig många grova förändringar, både för karaktärerna och för oss som lärt oss hantera dessa.

Bortsett från balansering av karaktärerna kommer det även komma nya genvägar för att meddela ens lagkamrater om att föremål man bär på är redo at användas, är under cooldown eller att lagkamrater som vill ta del av föremålets positiva effekter bör samlas hos en själv. Liknande funktioner har länge funnits på spelarnas olika förmågor och jag uppskattar denna till synes lilla men väldigt välkomna delen i denna uppdatering. En till välkommen detalj är att vid dem fall där man kontrollerar en varelsesom av en eller anledning skulle dö kommer ens hjälte inte automatiskt vara vald direkt efter dödsögonblicket, något som kommer hjälpa den här specifika nooben att inte springa in i smeten med sin Warlock.

Spring cleaning är som sagt en väldigt stor uppdatering och för en fullständig lista på alla förändringar som sker bör ni ta en titt på Dota 2-bloggen. Tyvärr fick ingen av mina favoritkaraktärer någon buff men det kanske din fick? Har den här uppdateringen med sig några förändringar som just du uppskattar eller skulle du vilja att de tänkte om på en detalj eller två?

Källa: Dota 2