Är ni som mig tycker ni om dokumentärer och det är knappast en nackdel om dokumentären i fråga skulle handla om spel och kulturen runt dessa som vi är en del av. Gaming In Color är en ny dokumentär om den delen av gamingkulturen många av oss vet alldeles för lite om, nämligen LGBTQ-kulturen inom och runtomkring spel.

Dokumentären finansierades genom Kickstarter under 2013 och fokuserar på LGBTQ-communityn i spel, exempelvis genom event som GaymerX men också genom att titta på nya teman inom spel som blivit mer och mer aktuella den senaste tiden. Är detta något som låter intressant för dig hittar du filmen via den officiella hemsidan som vi länkar till här nedanför. Det rekommenderade priset för en digital version av dokumentären är 15 dollar men precis som med Humble Bundle är det möjligt att välja ett lägre pris som bättre passar din plånbok.

Oavsett om du bara är lite nyfiken eller om Gaming In Color berör dig på ett personligt plan är detta ett bra tillfälle att ta del av tankar och idéer som vårt kära spelmedium inte är särskilt känd för att hantera väl om ens alls.

Källa: Gaming In Color