Är Grid: Autosport Codemasters kommande bilspel som vi kunde rapportera om förra veckan? Enligt den brasilianska spelsidan brasilgamer kommer det nämligen heta så, samt att det släpps till Xbox 360, pc och PS3 den 27:e Juni. Om detta är sant eller inte kommer vi ju under dagen säkerligen få reda på, då Codemaster lovade oss en utannonsering den 22:a april.

”Codemasters said Autosport will have the most content of any GRID game to date, while retaining all past features and offering an authentic racing experience. Additions include long night drives, and the screenshots below indicate cockpit view is available. A full career mode will chart events like recruiting a teammate, and earning sponsorships, while online play will offer racing clubs, weekly challenges and raceNet leaderboards. There will be five styles of racing available, 22 locations and over 100 tracks.”

Som sagt, ta det hela med en nypa salt än så länge, men vem vet, kanske är det detta vi har att vänta oss.