Roliga resor utlovas!

Hearthstone: Heroes of Warcraft har anlänt till iPad världen över! nu kan du ge dig in i gemenskapen dom 10 miljoner spelare världen över redan är med i och avnjuta allt som det episka kortspelet har att erbjuda även när du är på resande fot! duellera under påsk med mormor, brorsan, syrran, mamma och pappa? så länge det finns internet uppkoppling är det bara du som sätter gränserna!

Heartstoneonipadscrn

Vänta lite nu! Heartstone vad är det för något? Ja om du missat Blizzards senaste tillskott i spelvärlden är det kortfattat ett kortspel där du spelar mot andra spelare. Om du aldrig spelat finns det en hel uppsjö av introduktionsfilmer du kan spana in på Youtube. Alternativt kan du besöka www.playhearthstone.com för nybörjartips på hur du spelar Heartstone. Dessutom får du ett bonus paket med kort om du laddar hem det från App Store

Om du redan spelar Heartstone på Pc kommer din kortsamling och framgång hänga med till iPad versionen, det vill säga alla dina kort och spelade matcher både vunna och förlorade, allt följer med dig om du vill spela det även på din iPad. Sist men inte minst lovar Blizzard att oavsett om du är ny eller veteran inom Heartstone så kommer du som skriet få ett helt gratis kort paket om du provar på den mobila versionen!

Ladda hem Heartstone idag på App Store! 

Källa: Blizzard Pressrelease