Bilspelet som utvecklas av Ubisoft vars namn är ”The Crew” har nu äntligen fått ett preliminärt releasedatum för slutdelen av 2014. I skrivande stund har man givit ut en massa ny information kring spelet, och en förhandstitt florerar nu på nätet då en del pressfolk redan fått testa spelet. Ubisoft säger att spelet kommer släppas i slutet av September 2014. Spelet blev framflyttat på grund av att man inte hunnit arbetat igenom bilarnas olika system och kände att man ville ha lite extra tid på sig för att kunna släppa ett bra bilspel.

”So first we’ve been giving a lot of attention to the car’s handling. From steering to weight management, we did our best to offer the most realistic, yet fun, driving experience on every terrain. The result is a whole new set of options to customise your driving experience. You can now go from the simpler arcade sensations to hardcore driving simulation in a few seconds at any time. Another aspect we’ve been focusing on since the game got delayed is its overall look. We never compromised on the open world aspect but returns we got from our E3 and GamesCom demos were that the graphics could still be improved. We’ve been listening to those feedbacks and took the time to fully optimise the graphic engine, in order to deliver a truly next-gen experience not only in terms of scope but also in terms of graphic quality.”

Mycket arbete har alltså lagts ned på det bilspel som kommer bjuda oss spelare på en öppen värld där vi alla kommer köra våra favoritbilar. Spelet kommer släppas till PS4, Xbox One och PC vid samma datum.

thecrewinlägg