Original Japansk voice-over tillgängligt för de som köper Collector’s Edition eller förbokar via PSN.

En Collector’s Edition av Drakengard 3 kommer finnas tillgänglig att köpa i Europa har Square Enix meddelat. Eftersom det inte kommer finnas någon fysisk kopia av Drakengard 3 tillgänglig i Europa är Collector’s Edition de enda sättet vi kan lägga vantarna på någon form av fysisk kopia och inte bara en digital. Collector’s Edition innehåller:

Drakengard3collectorsedition
Inbunden Novella – 
Denna vackert illustrerade bok på 160 sidor berättar historian som leder fram till berättelsen i Drakengard 3 (Engelska textad) genom en samling korta berättelser skrivna utifrån de olika karaktärerna i Drakengard 3’s perspektiv.

Add-on Pack – Nedladdningsbara koder för Ciams kostym , en extra nivå där du får spela som One som är Zero’s syster , och en jätte baby hatt (ja , ett enormt barnhuvud för din drake, Mikhail)

Music Sampler CD – En CD som innehåller ett urval av musikspår från spelets ursprungliga soundtrack , skapade av Keiichi Okabe (som även skapade musiken till spelet Nier)

Dubbelsidig affisch – Ett samlarobjekt i form utav en dubbelsidig affisch som endast är tillgänglig i Collector’s Edition av Drakengard 3.

Spelet – Även om det inte kommer finnas en fysisk version av Drakengard 3 för Europa och PAL- territorier, får du en nedladdningsbar kod som du kan lösa in via PlayStation Store.

Japanska röster DLC – Upplev spelet i sitt ursprungliga ljud med en nedladdningsbar kod för de ursprungliga japanska rösterna! Denna DLC är en del av Collector’s Edition, men kommer även att finnas tillgängliga för de som inte köper Collector’s Edition när du förbeställer standard versionen av spelet digitalt via PlayStation Store (förbeställningar startar i mitten av april)

Collector’s Edition kan köpas exklusivt från Square Enixs egna onlinebutik och kostar cirka 650:- det tråkiga med allt det här är att det endast kommer finnas 2000 exemplar för hela Europa att slåss om. Releasen av Drakengard 3 är den 21:a maj

Källa: EU PlayStation Blog