Robert ”fourzerotwo” Bowling hoppade av sin plats i Call of Duty teamet för exakt två år sedan och startade upp ett nytt företag under namnet Robotoki. Nu på senare tiden har han blivit mer aktiv om att berätta om företagets framtid, framför allt deras första stora projekt Human Element. Några större detaljer har än inte blivit fastställda men det här är vad vi vet.

Robotoki har utalat sig om vad spelet kommer handlar och här är vad de har att säga:

Human Element challenges players to rebuild society 35 years after a zombie apocalypse and adapt as the world evolves based on their actions.

Andra saker som har blivit officiella är att spelet kommer köras i CryEngine efter att de nyligen har skrivit ett licensavtal med CryTek. Sist men inte minst har vi fått ett preliminärt mål för spelets släpp och det är i November 2015.

Visst är jordens undergång på grund av zombies inte en särskilt orginell ide, men det låter som att det kan bli ett spel med stark story och lite valmöjligheter under spelets gång. Detta gör i alla fall mig nyfiken på hur det här projektet kommer ta sig, så vänta mer nyheter om Human Element i framtiden.

 

Källa: CVG