Precis som rubriken säger är Splinter Cell filmen ett steg närmare i sin planeringsfas. Än är inga papper påskrivna, men de två stora namnen som är i snack nu är Tom Hardy och Doug Liman. Hardy ska inta rollen som den slitna Third Echelon agenten Sam Fisher medans Doug Liman står för regi.

Liman är utan tvekan det osäkra kortet utav dessa två, han har både bra och dålig filmer i bagaget. Han har tidigare stått bakom filmen The Bourne Identity, en riktigt bra actionthriller med Matt Damon i huvudrollen. Tyvärr har han även stått för filmerna Mr. & Mrs. Smith och Jumper, två filmer som jag personligen inte tyckte var någon höjdare. Det finns även en annan film på horisonten som Liman regisserat, Edge of Tomorrow med Tom Cruise som har premiär i början av Juni.

Tom Hardy tycker jag är ett bra val att ta in i denna rollen. Han har på senaste tiden blivit populär på grund av hans roll som Bane i Batman: The Dark Knight Rises, men han har även gjort väldigt bra ifrån sig i filmer som Warrior, Lawless, Inception, Bronson med flera. Jag tror han kan spela Fisher riktigt bra om han får bra uppbackning av de som står bakom kameran.

 

Källa: The Hollywood Reporter