Hej och välkommen! Oavsett om du är gammal Elitare eller på nybesök vill vi på CtrlAltElite (Redaktionen) önska dig varmt välkommen till vår helt nya sida. Vad har hänt sedan sist? Vi jobbar mer aktivt och närmare med Druidz E-Sport, Ett community kommer upp inom kort så ni inte bara får hänga med oss utan även med varandra! Recensionerna kommer få sig ett ordentligt ansiktslyft och du erbjuds nu att välja att läsa recensionen eller titta på videorecensionen. Bägge alternativen finns där för dig! Sist men absolut inte minst blir det en stor ökning i våra videofilmer vare sig det är let’s play, guider eller intervjuer. Och mycket mycket mer! Varmt välkommen! vi hoppas du kommer att trivas.

P.S det kommer mer än troligen dyka upp en och annan bugg. Tveka inte att höra av dig om du upptäcker en eller två.