Förra veckan offentliggjorde Ubisoft nästa del i Assassin’s Creed-serien. Spelet kommer gå under namnet ”Assassin’s Creed Unity” och kommer att släppas till Playstation 4, Xbox One och Windows. Det betyder med andra ord att det är en ren och skär ”Next-gen” titel vi kommer få ta del av, jämfört med vad Assassin’s Creed Black Flag var, då det var mer en portning till nästa generations-konsoler. Assassin’s Creed Unity kommer att utspelas i Frankrike.

”We have been working on the new Assassin’s Creed for more than three years and although we weren’t quite ready to show you our full vision for a next-gen only AC, it seems Abstergo are trying to force our hand! So here’s a true first look at in-game footage from Assassin’s Creed Unity. Stay tuned – we’ll have many more exciting details for you in the months ahead!”