Under helgen var det dags för final i Svenska E-Sportcupen. Turneringen som haft flera stopp runt om i Sverige för att ta reda på vilket lag som är bäst i Call of Duty: Black Ops 2, Counter Strike: Global Offensive samt bästa spelare i Starcraft II.

Tillsammans med programmet Rematch där Jesper Englin tagit med oss hela vägen har vi även fått se andra kända ansikten i rutan på nätet. Andreas Westman och Dennis Söderberg har kommenterat Call of Duty Black Ops 2. Under Jönköping stoppet fick vi också bekanta oss med Sangsoo Lee som castade League of Legends på Consolidates egna in-house turnering och Kimberley Åhage som numera är E-sport reporter. Även om turneringen har avslutats hoppas vi se mer av dessa under 2014, och vi vill inte bara, utan vi kräver att E-Sport ska visas/sändas på marknätet och inte bara online. Nedan kan vi titta på lite utvalda klipp från helgens finaler. Och stort grattis till alla vinnare!

Aron Larsson om sin bok ”Driva e-sportlag” Boken kan laddas hem helt gratis i PDF format här

Finalen i Call of Duty: Black Ops 2 mellan Lemon Dogs och Lions

Lemon Dogs pratar om motståndet från Lions

Starcraft II finalen mellan NaNiWa mot Bischu

NaNiWa berättar om sina framtidsplaner och drömmar

Counter Strike: Global offensive finalen

Vi tackar Alla inblandade i Svenska E-Sportcupen för ett spännande händelserikt 2013 och ser som sagt fram emot 2014.