EA har stoppat all utveckling av expansioner till Battlefield 4 för tillfället.

I ett uttalande till Polygon har en talesperson från EA sagt att alla expansioner är lagda på is till det att EA DICE fixar alla problem som har plågat spelet över alla plattformar sen spelet släpptes förra månaden.

”Vi vill först och främst tacka våra fans där ute som spelar och stödjer oss med Battlefield 4,” sa talespersonen. ”Vi vet att vi fortfarande har en bit att gå med att fixa spelet – det vår absoluta topp prioritet. Teamet hos DICE jobbar non-stop med att uppdatera spelet. Eftersom China Rising-expansionen var i slutet av utvecklingen i samband med att problemen började dyka upp, bestämde vi oss för att fullfölja vårt löfte med att släppa det den här veckan, men vi kommer inte att påbörja några framtida projekt eller expansioner fram till att vi har löst alla problem med Battlefield 4. Vi vet att många av våra spelare är frustrerade, och vi känner deras smärta. Vi kommer inte sluta förrän det är löst.”

Talespersonen informerade Battlefield 4-spelare att besöka Battlefield 4 Control Rooms websida, där EA kommer att publicera uppdateringar om spelet.

Sedan släpp på nästa generations konsoler, har Battlefield 4-spelare rapporterat krascher på PlayStation 4 och Xbox One. Häromdagen släpptes China Rising, men spelare rapporterade att de trillar ur spel, blir utsparkade eller helt enkelt inte kan ansluta till servers.

Källa