Min lilla rymdstation är full av stress och ingenstans ser man någon som ignorerar sina arbetsuppgifter, men det är en kamp mot klockan och snart får vi helt enkelt erkänna oss besegrade. Rymdkapsel tog mig med storm tidigare i år när det släpptes till iOS. Snart har jag en ny anledning att återigen ta mig an detta minimalistiska strategispel.

Rymdkapsel ska nämligen göra intåg på både Pc, OS X och Linux vilket inte bara gör att denna fantastiska titel kan få en större publik utan vi kommer även få se lite mer innehåll som ger oss redan frälsta en anledning att ta oss an denna minst sagt annorlunda titel. Rymdkapsel släpps till de nya formaten nu i Januari men om versionen som redan nu finns på iOS och Android också kommer uppdateras återstår att se. I vilket fall ser jag snart ingen anledning för någon att undvika denna titel.