Hauppauge lanserar en ny bärbar videoinspelningsenhet som kan spela in gameplay i Full HD och endast väger 130 gram. HD PVR Rocket kan spela in PlayStation-, Xbox- och datorspel, inklusive kommentarsspår. En nyhet är att den kan spela in på ett USB-minne utan att vara beroende av en PC eller Mac.

5bdaa9_Hauppauge_HDPVR_Rocket_box

HD PVR Rocket är den senaste gameplay-inspelningsenheten från Hauppauge. Med Full HD, inbyggd ljudmixer och kompakt storlek är detta den utlimata bärbara gaming-inspelningsenheten för hängivna spelare som snabbt och enkelt vill spela in fräckt gameplay med kommentarsspår.

16 GB ger fyra timmars HD

För att spela in önskat spel har enheten en USB-port där du kan ansluta en

USB-lagringsenhet. Om det finns 16 GB ledigt på enheten kan HD PVR Rocket spela in hela fyra timmars gameplay i Full HD.

f1ef40_Hauppauge_HDPVR_Rocket_hdr

Inspelning i farten

Med HD PVR Rocket kan spelaren spela in och spara sina gameplay-sessioner utan att vara beroende av en dator – allt som behövs är att ansluta ett USB-minne. En hängiven spelare kan därför uppleva en rörlighet som enligt Hauppauge hittills har saknats på marknaden.

– Många av våra kunder som spelar datorspel har efterfrågat en gameplay-inspelningsenhet som är lätt att transportera, men spelar in med hög kvalitet. HD PVR Rocket väger endast 130 gram och kan tas med till exempelvis ett spelevent. Du behöver inte ens ha en PC eller Mac för att spela in,

säger Hauppages VD Ken Plotkin.

Lyssna på proffsen

HD PVR Rocket har en inbyggd ljudmixer. Därför är det enkelt att spela in ett kommentarsspår tillsammans med ljudet från spelet – en funktion som bland annat används av professionella spelare för att diskutera spelstrategier. Du kan ansluta en mikrofon till enheten och enkelt styra ljudnivån med mixerns kontrollpanel.

Ladda upp till din YouTube-kanal

Med HD PVR Rocket följer programmet Hauppauge Capture – ett Windows-program som du kan använda när du vill välja dina fräckaste gameplay-sekvenser och ladda upp dem till YouTube. Om filmen ska redigeras innan den hamnar på YouTube är inspelningarna också kompatibla med Mac, där videoklippet går att redigera i iMovie.

0409f6_Hauppauge_HDPVR_Rocket_backpanel

Kompatibilitet

Det spelar ingen roll om du föredrar att spela på konsoler eller på datorn. HD PVR Rocket kan nämligen spela in från alla spelsystem som använder antingen HDMI-video utan HDCP eller så kallade Component video-portar. Detta inkluderar till exempel både Xbox 360, Xbox One, Wii U, diverse datorbaserade spelsystem, PlayStation 3 och den kommande PS4.

Hauppauge HD PVR Rocket har ett rekommenderat pris på 1.399 SEK inklusive moms.

Du kan även läsa vår recension av Hauppauge HD PVR 2 Gaming Edition Plus här

Källa: Pressrelease