För alla fans av Mass Effect finns det en dag att hålla reda på och den är nu här. Biowares egen högtid N7-dagen där fans och utvecklare tillsammans visar sin uppskattning för Mass Effect och den community som växte runt serien. Det finns inga måsten, men det finns många alternativ till hur man tar del av denna dag.

Till att börja med vill Bioware naturligtvis att alla som vill ska kunna visa sin uppskattning för serien öppet, så har du någonting som går att visa på bild eller video är det hög tid att plocka fram kameran (a.k.a. smartphone) och lägga upp ditt verk på Twitter, Instagram eller Vine och tagga ditt verk med #N7Day13 för att börja sprida kärleken. För den som känner sig lite mer ”Shepardig” kan det vara en bra idé att slå igång sin Xbox 360, Ps3 eller varför inte Pc och kasta sig in i ett par multiplayermatcher i Mass Effect 3 där ett flertal utvecklare kommer spendera dagen och rädda världen tillsammans med fans.

Mycket finns det att göra och Bioware lär uppdatera sin blogg under dagen med en hel del N7-relaterat material. Frågan kvarstår dock, hur tänker du ta till vara på detta festliga event?

Källa: Bioware Blog