Det populära massiva krigsspelet Planetside 2 dyker även upp till Playstation 4 väldigt snart.

Vi visste att Playstation 4 skulle få Sony Online Entertainment’s DC Universe Online, men nu visar det sig att även Planetside kommer till Sonys nästa konsol. Enligt SOE President John Smedley, som pratat med Bloomberg,

”We’re helping the Sony PlayStation 4 launch on November 15 by releasing DC Universe Online at launch, and we’re following up that early next year with our next game, Planetside 2, on PS4.”

DC Universe Online har ännu inte dykt upp i listan över launch titlar till Playstation 4 som vi rapporterade om igår från Playstation bloggen, men fler titlar har tillkommit så chansen att våra favorit DC karaktärer dyker upp även dom.

ps2_screen2

PlanetSide 2 är ett väldigt populärt spel som blivit nominerad med 63 nomineringar (varpå 43 st vunna av dom) och även 19 st game of the year priser, lägg där till att spelet på Playstation 4 kommer se ut PC versionen med högsta inställningarna så blir det en trevlig free-to-play titel att lägga till i sitt spelbibliotek. Tråkigt nog är det ingen cross-plattforming mellan Pc och Playstation 4 versionen.