Hack N Slash är en genre som funnits länge. Det är också en genre som kan vara förbannat bra men även förbannat dålig när det kommer till titlar. Dragon’s Crown är ett spel som ska bevisa att genren är långt ifrån död och att spelet visar vart skåpet ska stå. Blir det monoton button mashing eller tar det oss djupare för en fantastisk spelupplevelse? Se videorecension av Dragon’s Crown nedan!

 
En andra åsikt:

David

Dragon’s Crown är mycket vackert och roligt spel att spela, med bra kontroll, bra musik och framförallt beroendeframkallande gameplay. Det är dock lite trist att spelet är såpass kort, att man måste klara 70% av det innan man kan spela fler och att nätverkstjänsten på Playstation 3 är lika bra som jag när jag försöker mig på att måla tavlor (dvs inte alls) Jag tycker även det är lite trist att titeln inte kommer till XBLA då det är där jag spenderar större delen av min online tid. Trots dessa små små missöden är Dragon’s Crown ett riktigt roligt välarbetat hack n slash rpg som definitivt bör kollas närmas på! 8/10 – Studio23

Dragon's Crown

8

Grafik

9

Ljud

8

Spelbarhet

8

Hållbarhet

8

Plus

  • Variation i klasser & kombos
  • Nytolkad nostalgi
  • Stilren och välputsad grafik
  • Klassisk co-op