Finns det något så underbart som drakar? Du kan säkert komma på ett antal saker du själv föredrar men för mig är det svårt att komma över den nivå av majestätiskhet (det är ett ord nu) som en ordentlig drake besitter. Drakengard 3 borde i teorin vara ett spel som jag suktar efter, men efter att ha sett den senaste demonstrationen är jag inte så säker längre.

Jag kanske är lite hård mot ett spel som jag inte haft möjligheten att prova själv, men stelare drake har jag inte sett sedan 3D blev normen för spelgrafik. Drakengard är knappast en hyllad serie heller, något som återigen bevisar att hur fantastiska drakar än må vara betyder det inte att alla verk drakar är med i är lika fantastiska. Då kommer dagens roliga följdfråga. Vilka spel känner ni till förutom Skyrim och Heroes of Might & Magic III som både är bra och innehåller drakar?