Den 29:e november är ett datum att se fram emot. Då släpps PlayStation 4 i Sverige. Men redan nu ges chansen att testa den efterlängtade konsolen på Kistamässan under årets Gamex och CDON Expo.

PlayStation®4 är den senaste och mest avancerade konsolen för de som har de högsta kraven. Den är en hyllning till spelaren. Det är därför en självklarhet för oss att låta alla PlayStation-fans testa konsolen på Gamex och CDON Expo,

säger Åsa Wilander, Marknadschef på Nordisk Film som distribuerar PlayStation i Sverige.

PlayStation 4 visades upp för första gången under årets E3-mässa i Los Angeles. Under Gamex och CDON Expo kommer ett stort antal konsoler finnas tillgängliga i PlayStations mässmonter för att låta besökarna uppleva PlayStation 4. Besökarna kommer att få chansen att spela en bred blandning spel, allt från de större välkända titlarna till spännande indietitlar. Årets Gamex och CDON Expo arrangeras under höstlovet mellan 31 oktober och 3 november.

För mer info om Gamex och CDON expo:

www.gamex.se