Humblebundle, en idé som kombinerar valet att själv sätta prislappen på de spel du köper och välgörenhet. Du väljer helt själv vad du vill betala, men för minst 1 dollar får du en Steamnyckel till de aktuella spelen, och för en något högre prislapp på 6 dollar ingår i denna veckas paketerbjudande ytterligare två spel: Wargame: European Escalation och The Testament of Sherlock Holmes. Förutom dessa ekonomiska fördelar är många av spelen tillgängliga för olika plattformar och går att spela via Steam.

Humblebundle har varje vecka ett paketerbjudande där du själv väljer vad du vill betala. Den summan kan du sedan dela upp mellan Humble Bundle, spelskaparna och välgörenhetsorganisationerna. Spelen du köper går också att skicka till någon annan som en present via mail. Just denna vecka finns Cities XL Platinum, Blood Bowl: Legendary Edition, Divinity II: Developer’s Cut, R.A.W. Realms of Ancient War, Game of Thrones och Confrontation som erbjudande och för en betalning på minst 6 dollar ingår Wargame: European Escalation och The Testament of Sherlock Holmes.