Xbox 360-versionen av Battlefield 4 kommer kräva en hel del utrymme för att fungera optimalt. EA har under dagen bekräftat detta

Utöver de 2GB som är obligatoriska kan vi även erbjudas att installera hela 14.4GB ytterligare för att få en så bra upplevelse som möjligt. De två olika skivorna som spelet kommer med är nämligen uppdelade på så vis att ena skivan innehåller singleplayer-delen medan den andra innehåller online-delen. För att få en så trevlig upplevelse som möjligt Online, kommer du behöva installera 6.6GB. Är du däremot mest ute efter singelplayer så nöjer sig installationen med 5.8GB. Jag hoppas ni alla äger en någorlunda stor hårddisk på Xboxen, och är du en av de få som äger en Xbox 360 Arcade, kan du nog förvänta dig en hel del laddningstider. Spelet, ja det släpps den 1 November till PC, Xbox 360 och PS3.