Som jag hoppas att ni alla redan vet vid det här laget är jag helt frälst när det gäller Arenanets Guild Wars 2. För ett tag sedan avslöjade man att man varannan tisdag kommer släppa nya uppdateringar, och så har man även hållit schemat. Näst på agendan är Hallowen-uppdateringen ”Blood and Madness” som kommer bjuda på en hel del trevliga saker.

Om ni tidigare spelat Guild Wars så vet ni att man firar diverse festivaler i spelet (Dragon fesitval, Easter, Christmas, Halloween och liknande). Oftast syns den största förändringen inne i storstäderna med diverse tematiska effekter och objekt. Fiender runt om i hela världen brukar även släppa ifrån sig diverse föremål anpassat efter vilken typ av festival som pågår. Här nedan kan ni se en teaser-trailer på vad vi har att vänta oss imorgon. Uppdateringarna sker runt 20.00 på kvällen för oss i Sverige, så stanna inte hemma ifrån jobbet och skolan i väntan på uppdateringen, utan njut på kvällen istället. Mig hittar ni in-game på servern Gandara, och under namnet ”Letters Do Kill”.