Spelinformation

  • Testad plattform: PlayStation 3
  • Utvecklare: Quantic Dream
  • Utgivare: Sony Computer Entertianment
  • Genre: Actionäventyr
  • Antal spelare: 1 Offline
  • Finns till: PlayStation 3
  • Släpps: 2013-10-11

 

Ingen har väl undgått att höra talas om David Cage och utvecklarna på Quantic Dream vid det här laget. En del älskar deras verk, några hatar dem och säger saker som att det inte är riktiga spel. Hur man än ser på saken går det inte att förneka att deras senaste spel Beyond: Two Souls är efterlängtat. Har Cage lyckats skapa något helt nytt eller har Quantic Dream börjat trampa vatten? Vi hoppas kunna ge svaret på det i vår nästintill spoilerfria videorecension.

Beyond: Two Souls

8

Grafik

9

Ljud

9

Spelbarhet

8

Hållbarhet

5

Plus

  • Det finns spelmoment denna gång
  • Många mindre vägskäl