För dig som älskar E-Sport och dessutom vill stödja den genom att bara titta och chatta med oss och gäster!

studio-hype1

Under lördag och söndag kommer Studio Hype vara på plats under Consolidate för att livesända både studioprogram med gäster men även livesända matcher med casters! kommer det bli fett? Det kan du hoppa upp och haja! Ska du titta på det? Självklart!

Nedan finner du våra sändningstider (Tänk på att tiderna är cirka och inte satta i sten då final matcherna kan dra ut på tiden, samt att för att täcka allt är sändningarna uppdelade på två kanaler, CtrlAltElitewebtv och Team Druidz. Du hittar rätt genom att enkelt klicka på det du vill titta på) Så bunkra upp med Chips, jordnötter, Öl, Cola ja precis vad du vill och njut av en helg full av E-Sport!

Prispotten är laddad, spelarna är laddade och vi är Laddade är du?