Det är snart dags för Gamex här i Sverige, snart kan man börja räkna ned på bara fingrarna (Den 31 Oktober – 3 November är det dags), och allt fler detaljer avslöjas över vad vi kommer få se. Microsoft bekräftade häromdagen att Xbox One kommer finnas på plats för alla att testa. Det lite mindre roliga är dock att Nintendo inte kommer medverka på mässan.

Bergsala själva uttalar sig på följande sätt gällande detta:

Bergsala/Nintendo utvärderar löpande de marknadsinsatser vi gör och har för perioden sept-dec 2013 valt att sprida våra event över en större del av Sverige än bara ett veckoslut i Stockholm. Vi vill nå hela familjen på absolut bästa sätt och med maximal geografisk och demografisk spridning med den stjärnspäckade line-up vi har för perioden.”

Visst är det väl tråkigt, vad jag vet har Nintendo haft rätt stora och häftiga montrar på mässan där man har kunnat pröva på lite allt möjligt.