Vi ses väl på Gamex?

En hel spelvärld vill lägga vantarna på nästa generations tv-spelskonsol. På Gamex kommer besökarna vara först i Norden med att kunna testa nya Xbox One, som släpps i Sverige under 2014, och få spela bland annat ”Forza 5”, ”Ryse” och ”Dead Rising 3”. Gamex och CDON Expo arrangeras på Kistamässan i Stockholm under höstlovet den 31 oktober-3 november 2013.

Xbox One är Microsofts nya konsol som släpps i Sverige under 2014. Men på Gamex och CDON Expo, som arrangeras om mindre än en månad, kommer besökarna kunna testspela konsolen och därmed vara först i Norden. Xbox One är nästa generations allt-i-ett-system för spel och underhållning, tänkt som hela vardagsrummets mittpunkt.  På Gamex kommer besökarna kunna spela heta titlar som till exempel ”Forza 5”, ”Ryse” och ”Dead Rising 3”.

Det känns fantastiskt att ge Gamex-besökarna chansen att vara först med att spela Xbox One. Vi ser fram emot att delta på mässan och kommer även att visa upp massor av nya spel till Xbox 360. Sedan visar vi även upp nya Surface och de senaste Windows Phone-telefonerna, så det blir verkligen några fullspäckade dagar för oss, säger Mattias Rosenkvist på Microsoft.

Gamex och CDON Expo är Nordens största spel- och nöjesmässa. På mässan kommer hela spelbranschen för att visa upp de hetaste spel- och produktnyheterna. Bland aktiviteterna märks bland annat Thor Open 2013, ett jätte-LAN med 64 spelare i ”Battlefield 4” och cosplay. Besökarna kommer även få möjlighet att träffa en av skaparna bakom ”Assassin’s Creed 4 Black Flag” och testa ”Dark Souls 2” som släpps först i februari 2014.

Läs mer om Gamex och CDON Expo:

www.gamex.se
www.facebook.com/Gamexmassan
#gamex2013

Källa: Gamex