Det är exakt lika häftigt som det låter. Xbox One kommer med hjälp av sin DVR Capture-funktion att spara alla dina achivements i videoformat. Äntligen kommer du kunna spara en film på det där jättesvåra hoppet med bilen, eller när du klarar en bana på tid, och dela med dig av detta till dina vänner, eller rent av hjälpa dem på traven om de inte förstår hur man tar en viss achivement

Kriget börjar trappa upp några snäpp när nu Sony och Microsoft tar i med hårdhandskarna, allt för att vinna över publiken på deras sida. Näst ut är Microsoft och möjligheten att just spara dina achivements i videofromat. Det är enligt en interview av Adam Pollington, Xbox Australia Lead, som han förklarade denna funktion. Funktionen kommer finnas tillgänglig för alla betalande Xbox Live-medlemmar vid lanseringen av Xbox One, och möjligheten att direkt dela med sig av sina små achivements-klipp på Youtube och Facebook kommer även vara en del av funktionen. Filmerna kommer spelas in i 720p/30 FPS, och sparar 5 minuters film i bakgrunden, och mitt emellan där tas din achivement, så några minuter innan, och några minuter efter att du plockat din achivement, har du film på.