Ser ditt spelbibliotek lite klent ut? Har du sökt igenom Steam med pincett efter något som du saknar och vill ha utan att hitta något? Troligtvis inte eftersom det är ett gigantiskt bibliotek att ta sig igenom, men visste du att det finns en massa spel som inte säljs genom Steam? Helt sjukt, jag vet! Okej, vi kan lämna sarkasmen där men faktum är att det finns en hel del intressanta speltitlar att köpa direkt från utvecklarna själva, problemet är bara att hitta dessa. Där har nu utvecklaren Flippfly valt att hjälpa till och sprida ordet en smula för många av de där spelen som annars aldrig syns i rampljuset. Därför skapade de ”Not on Steam”.

Denna rea-samling som startades igår innefattar ungefär 35 spel där pengarna från varje köpt spel går direkt till utvecklarna. Flippfly vill vara noggranna med att poängtera att de inte har något emot Steam utan bara vill ge lite uppmärksamhet till ett gäng utvecklare som inte lyckats bli medlem i den här exklusiva klubben ännu, och nog kan även vi tycka att det är en bra sak. För var hade vi varit om ingen kände till potentiella guldkorn såsom Ostrich Island eller Super Lemonade Factory. Rean pågår fram till nästa tisdag och vill man ge lite extra support till Flippfly kan man alltid kolla in deras spel Race the Sun som också finns med bland alla dessa godbitar.

”Not on Steam” hittar ni här och tipsa gärna varandra i kommentarerna om ni hittar något som visade sig vara bättre än vad ni först trodde.