Finns det något som är jobbigare än laddningstider i spel, eller när man ska sitta och vänta på att spelet ska ladda ned en stor uppdatering. Tveksamt, men tyvärr så kommer så vara fallet med Microsofts kommande Xbox One.

Du har precis köpt din nya konsol, kan inte vänta att få komma hem, koppla in konsolen och sätta dig att spela. Så smidigt kommer det tyvärr inte vara, för när du sätter igång din Xbox One kommer du vara tvungen att ladda ned en ”Day one” uppdatering som tar omkring 15-20 minuter att ladda ned. Givetvis varierar denna tid beroende på vilket typ av internet du har, men för ”De flesta” kommer det ta så lång tid säger Microsoft. Uppdateringen ska vara så pass optimerad att det ändå bör ses som ”snabbt” i jämförelse med vad det skulle kunna varit. Den här uppdateringen finns till för att tweaka lite av konsolens firmware och liknande, och nu är det tydligen för sent att göra dessa då konsolerna börjat skickats ut till butiker inför försäljningen som startar den 22 November i UK.