Det är mycket som händer nu för alla som knappt kan bärga sig inför riktigt hårda kamper på liv och död. War of the Vikings som tidigare gav oss ett smakprov i sin stängda alpha har nu kommit till Steams early access-program.

Ni vet hur det fungerar förmodar jag. Spelet är inte klart än men en enkel förbokning är allt som behövs för att få ta del av early access och börja odla skägg på slagfältet. Skulle du däremot redan äga War of the Roses: Kingmaker har du redan tillgång till betan från och med idag fram till fredag innan du måste bestämma dig för att förboka eller ej om du vill spela mer. Just nu kan man testa på banorna Gauntlet, Docks och Forest (sjukt originella namn) där Forest är helt ny och Docks även har fått en större version av samma karta för spelarna att kriga på. War of the Vikings har ett tag kvar innan spelet släpps men under tiden kommer betan att utvecklas och förfinas bit för bit.

Vem som har det vackraste skägget på redaktionen får våra handlingar på slagfältet avgöra. Det spelar nämligen ingen roll hur ditt skägg ser ut på utsidan, utan bara hur buskigt och grandiost det är på insidan.