Dagen till ära höll Nintendo sin livestream ”Nintendo Direct” där man bland annat avslöjade lanseringsdatumet för Super Mario 3D World och andra spel. Läs vidare så får ni se vad det hela handlade om.

Super Mario 3D World kommer att släppas till Wii-U den 29:e November världen över. Den tidigare tanken var att spelet skulle släppas i December, men har nu blivit framflyttat. Man passade på att visa upp en ny trailer som ni kan beskåda nedan.

Inte nog med det har man blivit tvungen att försena Donkey Kong Countr: Tropical Freeze till början av 2014, även det spelat var planerat att släppas lagom till julhandeln. Man väljer att skjuta på lanseringen av Donkey Kong Countr: Torpical Freeze för att man vill försäkra sig om att spelet är så pass bra som man vill att det ska vara, allt för att göra kunderna nöjda. Sonic kommer vara en spelbar karaktär i kommande Super Smash Bros U. Pikmin 3 får DLC i form av flera banor. Legend of Zelda: A Link between two worlds släpps i Europa den 22 November.

Man gjorde även en utannonsering av ett nytt Kirby-spel som kommer släppas till 3DS, ni ser trailern nedan.