Som vi alla väntade till dagen GTA V släpptes och det skulle bli den bästa dagen av alla. Jag kan nog säga att idag är nog den dag som vi alla kommer minnas mest av allt, Rockstar uppdaterar nämligen GTA 5 runt klockan 13:00 vilket ger alla spelare tillgång till Online-läget i GTA V, härliga nyheter.

Vad jag har förstått det som så kommer vi få en uppdatering runt klockan 13:00, vilket gör att vi får tillgång till ett fjärde karaktärsval vilket då ska vara alternativet att hoppa in online.

”Access to Grand Theft Auto Online is free with your copy of Grand Theft Auto V. On October 1st there will be a small downloadable Title Update released on PlayStation Network and Xbox LIVE. Upon installation of that Title Update, direct access to begin GTA Online will be unlocked in your GTAV game menu. You will be able to jump right into GTA Online via the 4th (bottom) slot in your GTAV character wheel.

Om ni är otåliga och undrar varför uppdateringen inte kommit runt klockan 13:00 kan alltid kicka in på Rockstars facebook-sida där de garanterat kommer säga till om de stött på något problem, förseningar eller om allt fungerar som det ska vid tidpunkten. Enjoy allihopa, Enjoy. Och glöm inte att gå till jobbet och skolan imorgon, oavsett hur frestande det må vara att spela GTA V online.

Dessutom om du loggar in på Rockstar Social club eller skapar konto får du följande fyra bonusar –

GTAOSocialClub