En public beta kommer gå av stapeln tidigt 2014 för Bungies kommande MMOFPS, Destiny. Spelet som släpps till Playstation 4, Playstation 3, Xbox One och Xbox 360 kommer alla att gå in i betan samtidigt.

Det här är dock bara om man ska tro vad Amazon själva har sagt, Bungie eller Activision har inte officiellt gått ut med att det handlar om en beta under början av 2014, men på Amazons produktsida för Destiny står det följande:

”Pre-order ’Destiny’ and receive access to the upcoming beta. Beta will be available in early 2014 on the following platforms: PS4 system, PS3 system, Xbox One, and Xbox 360. Limited time only. While beta codes last. Internet connection is required.”

Destiny släpps för konsolerna någon gång nästa år, när exakt är fortfarande oklart, men trevligt vore det om detta stämmer. Vi håller er uppdaterade.