Vid det här laget känner vi nog alla till att Nintendo kör lite små livestreams som går under namnet ”Nintendo Direct”. En sådan livestream kommer hoppa igång imorgon klockan 16:00, svensk tid (10 a.m ET, 7 a.m PT).

Under denna korta livestream som brukar pågå runt 40-50 minuter kommer det pratas om följande 3DS och Wii-U titlar –

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (3DS)

Sonic Lost World (3DS)

Professor Layton (3DS)

Azran Legacy (3DS)

Pokémon X och Y (3DS)

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Wii-U)

Super Mario 3D World (Wii-U)

Wii Party U (Wii-U)

Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Wii-U)

Jag tror vi kan förvänta oss mer specifika releasedatum på en del av titlarna, utöver det så vet vi inte något speciellt på förhand.