Wii mini Limited Edition med Mario Kart den 25 oktober!!!

En Wii mini Limited Edition med spelet Mario Kart Wii kommer att lanseras i Sverige den 25 oktober i år. Som en del av denna lansering kommer också fyra populära Wii-spel att bli Nintendo Select-titlar den 18 oktober. De fyra Wii-spelen är Mario Kart Wii, Super Smash Bros. Brawl, Donkey Kong Country Returns och PokéPark Wii: Pikachu’s Adventure. Så om du inte redan har de spelen till antingen Wii mini, Wii eller Wii U så är det ett perfekt tillfälle att inhandla dem.

Nintendo wii mini

Med Wii mini Limited Edition får du även en röd Wii Remote Plus och en röd Nunchuk controller samt Mario Kart Wii.

Vad gäller de nya Nintendo Select-titlarna följer en kort summering här. Mer detaljerad info om dem finns Nintendo.se

nintendo-selects-wii-budget-line

Mario Kart Wii är racingspelet som kör om alla realistiska alternativ vad gäller underhållningsvärde. Spela antingen själv eller med vänner! Det finns också en ratt kallad Wii Wheel som kan köpas separat.

Super Smash Bros. Brawl är det ultimata fighting-spelet där du kan välja från en lång rad kända Nintendo-karaktärer. Det finns mängder av banor att fightas på och alla är de inspirerade av Nintendos många klassiska storspel. Detta är ett spel som du antingen kan spela själv eller med vänner.

Donkey Kong Country Returns är ett klassiskt och oerhört underhållande plattformsspel med våra hjältar Donkey Kong och Diddy Kong. Bara musiken i spelet gör detta spelet värt att köpa!

PokéPark Wii: Pikachu’s Adventure låter dig ta dig an rollen som Pikachu i sitt alldeles egna äventyr. Här kommer du undersöka nöjesfältet PokéPark och möta många olika Pokémon och bli kompis med dem. Du kan också prova på massor av olika attraktioner som finns i nöjesparken.

Läs gärna mer om Nintendo Select här

Källa: Bergsala