Under dagen som gått, och många av oss kommit hem till det sköna varma värmen jämfört med höstkylan utanför, kan vi som älskar Magic gotta oss ännu mera. Man har nämligen släppt en expansion till Magic 2014: Duels of the Planeswalkers just  idag.

Den nya expansionen låter spelarna utforska och erfara ännu fler olika fighter, nya fiender och utmaningar, men framförallt över 280 nya kort. Expansionen går att ladda ned på XBLA, Steam till PC, PSN, iPad och Android. Det ni har att se fram emot är följande:

Five New Playable Decks

–   Unlock 280 unique cards over multiple battles.

New Campaign Levels

–    Battle through six new single-player campaign levels, exploring the planes of Ravnica and Kamigawa.

Five New Challenges

–    Fiendish puzzles to test strategic thinking.

Unlock Items

–        Unlock new persona portraits, achievements, trophies and more.