Vin Diesels karaktär Riddick är inte någon som är rädd för utmaningar och det borde inte du heller vara för nu har du möjligheten att vinna en biljett till förhandsvisningen av den nya filmen Riddick: Rule the Dark. Det enda som krävs av dig är ett Instagram-konto och en gnutta fantasi.

Dunham Entertainment Agency och Gaming Corps bjuder in till en förhandsvisning av Vin Diesels ”Riddick: Rule the Dark” i samband med releasen av iOS-spelet ”Riddick: The Merc Files”. Till detta tillfälle har vi nu fått fyra biljetter som ska hamna hos några lyckliga läsare. Se filmen, passa på att mingla och få en försmak av Gaming Corps senaste spel och allt under samma festliga kväll denna torsdag i Uppsala.

Det du behöver göra för att kunna vinna en biljett till dig och en kompis är att frammana din bästa imitation av Riddick och spela in en kort videosnutt med hjälp av Instagram. Glöm inte bort att tagga @CtrlAltEliteSE på ditt bidrag och sen är det bara att hoppas på att du och en vän får ha en extra rolig kväll tillsammans.

Senast 12:00 imorgon onsdag (18/9) vill vi se ert bidrag. Må de bästa imitationerna vinna!