Att råna banker, se extrema mängder pengar rulla in på sitt konto och leka brottsling är extremt roligt! Släng in bra musik, rolig gameplay och möjligheten att spela tillsammans med tre andra vänner och du har Payday 2!

En andra åsikt:

Andreas

Det första jag tänker på är hur snyggt man skapat karaktärerna, de fyra rånarna med olika bakgrunder och olika kunskaper. Att tillsammans med tre kompisar planera och genomföra olika uppdrag eller med AI,n , Det första är dock att föredra då ett lyckat uppdrag är enormt tillfredsställande vilket man inte kan säga om AI,n. Tyvärr leder Ai,n till mer ilska än glädje. Ett bra planerat uppdrag ger utdelning men också sjukt mycket mersmak för att göra det igen och igen när man ändå misslyckats några gånger på väg till storkovan. Starbreeze har lyckats med en mycket bra kombination av spänning och frustration jag kan inte säga annat än att detta spel är en absolut favorit. Ska spelet dock överleva bör fler uppdrag med mer komplicerade handling och intressantare intriger tillkomma. just nu är spelets hela behållning spänningen i just rånen. själva historien bakom och spelkaraktärerna får inget rum i spelet och jag skulle gärna se att det fanns mer utrymme för att lära känna både personer man rånar men också dom fyra maskerade vännerna. Så kort och gott är Payday 2 ett spel att spela med vänner och ge det lite tid då det blir betydligt roligare med lite level i karaktären. Ett bra spel med snygga utomhusmiljöer, en helt lagom stor portion balans mellan spänning och svårighetsgrad. minus på grafiken och detaljerna inomhus. Något fler uppdrag skulle vart med från början tycker jag. /8/10 -Shades

 

Payday 2

9

Grafik

8

Ljud

9

Spelbarhet

9

Hållbarhet

8

Plus

  • Råna banken och komma undan med det!
  • Ett av årets bästa soundtracks
  • Spela med vänner

Minus

  • Misslyckas och bli haffad
  • Lite buggar (konsol versionerna)