Free Radical Design må ha förlorat sitt namn men fansen är lika starka och sammanhållna som förr. En extra passionerad skara fans har gått ihop och skapat Pantheonyx som nu jobbar med att skapa en sorts HD-remake av TimeSplitters trilogin.

Tidigare avslöjades det att TimeSplitters Rewind är under utveckling till Playstation 4 men nu visar det sig att det inte är det enda formatet man siktar på då spelet nyligen har kommit upp på Steam Greenlight. Pantheonyx utvecklar TimeSplitters Rewind med tillåtelse från Crytek (köpte upp Free Radical Design under 2009) men på grund av diverse rättighetstrassel är de tvungna att återskapa allt från grunden och har helt enkelt inte möjligheten att återanvända någonting från den ursprungliga trilogin.

Allt är dock inte negativt med det för pga att Crytek äger rättigheterna till varumärket måste Pantheonyx släppa spelet utan att kräva någon ersättning från konsumenterna, dvs TimeSplitters Rewind kommer vara gratis att ladda ner. Vill man visa sitt stöd eller bara är allmänt nyfiken på projektet länkar vi till Greenlight här nedanför.

TimeSplitters Rewind på Steam Greenlight