Esporten växer och frodas, och det kan vara svårt att hålla koll på alla streams och turneringar. Det här vill tre studenter från Kungliga Tekniska Högskolan och Handelshögskolan råda bot på. Tillsammans har de utvecklat tjänsten Abios Gaming, som har funktionen av en tv-tablå för globala esportsevent. De tre utvecklarna, Anton Janér, Oskar Fröberg och Birger Myrberg, vill vara en drivkraft i arbetet med att göra esporten både mer lättillgänglig och öka intresset, säger de i en intervju som gjorts av KTH. De utlovar också kontinuerlig uppdatering, för att man hela tiden ska kunna hålla sig à jour med aktuell matchinformation.

I nuläget tillhandahåller tjänsten information om Dota 2, Starcraft 2, Heroes of Newerth och League of Legends. Fler spel är på gång, närmast Counter Strike: Global Offensive.