Sony har under natten till idag haft en liten presentation i Japan när det gäller kommande prylar och liknande. Vi fick även veta att Playstation 4 inte kommer släppas i Japan fören så sent som den 22:a Februari 2014.

Men störst uppmärksamhet under presentationen var en ny mini-konsol som går under namnet ”PlayStation Vita TV”. Denna lilla konsol ska ge dig som konsument möjligheten att kolla på olika TV-tjänster, men även kunna spela på. Från denna ska vi kunna spela Vita, PSP och PS1-spel, men vi får även möjlighet att dra nytta av Sonys egna Music Unlimited, Video Unlimited, Twitter, Hulu och lite andra trevliga tjänster. Men hör och häpna, för när Playstation 4 släpps kommer vi även kunna streama spel/film/musik från PS4an till PlayStation Vita TV.

306586

PlayStation Vita TV kommer att släppas den 14:e November i Japan och då till ett pris som motsvarar ungefär 600 svenska kronor. Om vi kommer få se produkten här hemma är fortfarande oklart, men importera bör väl fungera utmärkt.