Oavsett om tillvaron känns tom efter att du har spelat igenom Shelter, om du behöver lite inspiration inför att faktiskt köpa spelet, eller om du bara behöver något charmigt att fokusera dina tankar runt när du håller vaka över din egna Gertrud så har Might and Delight en liten gåva till dig.

Det är ingen hemlighet att Shelter greppade oss hårt här på redaktionen, något som Hamstern uttryckte väl i sin recension av spelet, så självklart blir vi mycket glada så fort det lockas med ytterligare godbitar som är relaterade till den stämningsfulla upplevelsen. Nu har Might and Delight lagt upp en liten sagobok kallad the Circle, med konst och innehåll som knyter an till spelet. Jakob Tuchtens illustrationer fångar spelets estetik och fungerar bra i virtuellt tryck, och texten, av Vic Bassey, ger oss en söt liten berättelse . Du kan ladda ned the Circle på den officiella sidan för spelet. Gratis. Gör det nu.