Under PAX Prime hade spelföretaget Gearbox en panel där man fick ställa utvecklarna lite mot väggen och få dem att svara på frågan. De själva ville också prata lite, och avslöjade att man kommer släppta Digistruct Peak Challenge-DLCt till Borderlands 2 imorgon samt att man släpper Ultimate Vault Hunter Pack 2 i samma veva, även det till Borderlands 2 såklart. Men det mest intressanta i mina ögon var att man avslöjade arbetet på två helt nya spel.

Mycket handlade givetvis om Borderlands 2, och häng med nu, för det är många olika packs till Borderlands 2. De utannonserade även att om du skaffar Community Day 2013 Digital Access pack, kommer du bli inbjuden till att få spela beta av ett kommande spel ifrån Gearbox, som ännu är utan namn. Och inte nog med det kommer du få Homeworld HD samt Homeworld Classic på köpet. Det mest intressanta är ju självklart att Gearbox släpper miljader DLC till Borderlands 2, men framför allt att man har TVÅ helt nya spel på gång, och det ryktas att det ena går in i beta-stadiet snart. Vi väntar med spända blickar på mer information så klart. Och medan vi väntar, så kan ni passa på att kika in våran videorecension av Borderlands 2.