Alla har personliga preferenser när det gäller spel. En del vill få adrenalinkickar som känns i fingertopparna, andra vill påverka en berättelse och en del vill bara uppleva något annorlunda. Att uppleva nya saker inom spel är inte så enkelt som man skulle kunna tro i dagens spelklimat men andelen spel från etablerade utvecklare som tar risker blir färre för varje år och spelen som vågar utmana spelaren på ett mentalt plan kan räknas på en hand. De tidigare spelen i Suda51 Killer-serie, Killer 7 och No More Heroes var mer än vacker yta och visade något som jag ville se mer av. Skulle Killer is Dead innehålla mer av den magin? Jag var inte säker på vad jag kunde förvänta mig, men nu vet jag och i dagens videorecension ska jag försöka förklara det för er också.

killer is Dead

8

Grafik

9

Ljud

8

Spelbarhet

8

Hållbarhet

7

Plus

  • Smidigt stridssystem

Minus

  • Tvivelaktiga kvinnoporträtt