Dag 4. Europas största spelmässa

Idag har vi haft möte med Jan Horak och intervjuat Alvin Chua (Global Produkt Marketing) från Razer. Vi har testat LEGO Marvel Super Heroes, Dragon’s Crown, Wolfenstein och nya Skylanders; Swap Force och fått presenterat för oss: The Guided Fate Paradox, Disgaea D2: A Brighter Darkness och Destiny. Vi har även träffat och intervjuat Al King från Wargaming.

IMG_9780

Idag har presentationerna, speltestningarna och intervjuerna gått om-lott hela dagen. Tror vi hade ca 2 minuters marginal mellan varje stop och vi kom inte försent till en enda bokning ;) (David kan vara stolt)

Ryggen och benen börjar ge vika, men nu har vi bara en fullproppad dag kvar med inbokade aktiviteter, sedan har vi hela lördagen till att ta igen saker vi missat eller vill uppleva, utöver vårt schema :)

IMG_9787

Idag är också Andreas födelsedag, så vi tänkte att vi skulle gå ut och äta på kvällen. Det var ju verkligen lättare sagt än gjort. Vi säger godnatt och hoppas på ett fortsatt bra Gamescom!

Shades och Ajja