Vi visste att det inte var särskilt långt kvar, men att vi låg så pass nära var lite oväntat. Alla som drömt om att få leva ut sina fantasier som en grävlingsmamma har nu ett datum att se fram emot.

Shelter dyker upp på Steam och Shelters officiella hemsida den 28 Augusti men som det sig bör kan man redan nu förboka spelet. Vill man visa Might & Delight lite extra stöd går det via Shelters hemsida även att köpa en bundle för 15 dollar där inte bara Shelter utan även den suveräna plattformaren Pid ingår. För den som fortfarande inte har snappat upp vad Shelter handlar om får vi återigen passa på att påminna om den snabbtitt vi gjorde tidigare där vi bland annat döpte de små ynglingarna till Larsh och Nicodemus.

Ser du kanske fram emot att ta en rundtur i skogen och har du kanske några lämpligare namn till småttingarna? Dela gärna med er av era tankar angående Shelter i kommentarerna.