Dag 1. Det luktar bajs.

Enligt Filip och Fredrik så luktar en storstad bajs, det har vi idag fått bekräftat att Köln är. En storstad alltså. Till och med på vårt 4 stjärniga hotell luktar det avföring i trapphuset.

IMG_0799

Flygresan gick smidigt och bra, trots att lilla Alexandra fick lock i öronen och pratade sönder Andreas öron pga. nervositet. Andreas upprepade prat om att skruvar fattades, sprickor i vingen och fulla piloter gjorde inte saker bättre.

MEN,

Nu är de två svenska vikingarna på plats i Tyskland, Köln. Vikingar behöver mat, så sökandet efter förtäring och plundring startade direkt när planet hade landat. 50% av sällskapet äter ju inte kött, så i korvarnas land, paradis, metropol, så var det svårt att hitta ett bra matställe.

Efter en evighet av sökande och med en galen påtänd?/uteliggare hack i häl, så hittade de två krigshjältarna en pizzeria. Vad kan gå fel?Pomm Döner och Falafel blev näringsintaget idag. Det kostade ingenting och smakade ungefär lika mycket.

IMG_9434

Alexandra hittade även sitt blivande drömhem från år 1248, med en höjd av 157m – Kölnerdomen. Budet läggs imorgon och det verkar som att Andreas eventuellt får resa hem till Sverige ensam.

IMG_0853

Häng med imorgon igen då vi inte bara visar Electronic Arts och Sonys presskonferenser Live! Vi resumerar dom också!

/Shades och Ajja